Mula / Sebelum 1 / 2 / 3 / 4 / Seterusnya / Tamat  

AKTIVITI / PROJEK PPKI 

Pelbagai program atau aktiviti yang telah dirangka oleh PPKI SMKBBS sepanjang tahun 2012 yang bertujuan agar sikap positif dalam diri pelajar dipupuk dan komunikasi antara pelajar dan masyarakat berjalan dengan lancar dan berkesan. Antara aktiviti yang telah dijalankan adalah:

 AKTIVITI TAHUNAN - BOWLING

Tarikh : 07 Februari 2012

Tempat : Pusat Permainan Bowling, Changlun

Peserta: Pelajar Pendidikan Khas SMK BBSintok

 PERKHEMAHAN UNIT UNIFORM PENGAKAP PENDIDIKAN KHAS

Tarikh : 22 Februari 2012- 23 Februari 2012

Tempat : Puteri Ayu Chalet, Yan Kedah

Peserta: Pelajar Pendidikan Khas SMK BBSintok dan SK BBSintok


  Deskripsi: Pelajar-pelajar bergambar bersama dengan guru dan ppm di kawasan perkhemahan di mana khemahnya telah dibangunkan sendiri oleh pelajar dengan pantauan guru dan ppm....Deskripsi : Pelajar-pelajar Pendidikan Khas memberi respond yang baik pada soalan guru.. KEJOHANAN BALAPAN & PADANG PENDIDIKAN KUBANG PASU 2012

Tarikh : 22 Mac 2012 (Khamis)

Tempat : SMK Tengku Anum Tengku Adul Rahman

Peserta: Khairul Anuar B. Mohammad, Megat Mohammad Syafiq B. Megat Mohd Yusri,         Mohd Yusof B. Mohemed Isa, Muhammad Na'iim B. Mat Jap, Shafiq B. Shabudin,       Muhammad Syakir B. Abdul Rahim, Puteri Hazwani Nabilah Bt. Fazil, Siti Aminah Ahmad,      Nur Ain Syafi'ah Bt. Abu Bakar


Deskripsi : Syakir sedang membuat lontaran peluru di mana pelajar ini berjaya mendapat johan dan mewakili daerah Kubang Pasu ke peringkat negeri di Langkawi.

Deskripsi : Pelajar PPKI SMKBBS berkumpul bersama dengan pelajar-pelajar Pendidikan Khas yang lain untuk seisi pengumuman pemenang. Seramai 5 orang pelajar PPKI berjaya untuk mewakili daerah ke peringkat negeri iaitu Yusof(lontar peluru & lempar cakera), Anuar (800m), Fatin (100m, 200m dan lompat jauh, Ain(lontar peluru), Na'iim(200m) dan Syakir(lontar peluru)..
 

HARI ANUGERAH CEMERLANG SMKBBS

Tarikh : 28 Mac 2012

Aktiviti : Tarian

Peserta: 6 orang penari ( Puteri, Ain, Siti, Hafidz, Syakir, Anuar)

 

Mula / Sebelum 1 / 2 / 3 / 4 / Seterusnya / Tamat
 

This free website was made using Yola.

No HTML skills required. Build your website in minutes.

Go to www.yola.com and sign up today!

Make a free website with Yola